Thursday, July 24, 2014

Ανάκατα!





Λείπει ο κόσμος από την αθήνα (βρίσκω να παρκάρω σχεδόν παντού), δεν υπάρχει και μουσική για να μιλήσεις, να πω την μαύρη αλήθεια, οπότε πάει καιρός που κάποιος από τους 3 μας μπήκε να γράψει κάτι..τι να γράψεις άλλωστε. Κάποια shoegaze συγκροτήματα κάνουν λίγο θόρυβο αλλά ακόμα κανένα από αυτά (εκτός απο ένα-δυο που έχω ήδη κάνει μια νήξη-wildhoney και slowness) δεν αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Μπορεί σε λίγο καιρό, ποιός ξέρει. Για την ώρα δουλειά και περίπου 365 μέρες για διακοπές.

Έχω στο repeat το paralysed εδώ και μέρες (δλδ όλο το άλμπουμ) και προχθες συνειδητοποίησα ότι λατρεύω αυτό το κομμάτι γιατί η εισαγωγή του μοιάζει με metallica και ξαφνικά γίνεται ποίημα και όχι εμετός. Για λίγο να πω την αλήθεια σκέφτηκα να πάρω την κιθάρα να δοκιμάσω τη μελωδία αλλά μου πέρασε γρήγορα και έβαλα μια βότκα σκεφτόμενος πως τέλος αυγούστου έχουμε μουντομπάσκετ.

Βέβαια η είδηση του καλοκαιριού είναι πως ο ούλριχ έκοψε την κοκαΐνη όταν διάβασε μια συνέντευξη του νοελ του γκαλαχερ για το πόσο δύσκολα πέρασε εκείνος με τον εθισμό του. Σχεδόν δάκρυσα. Δέκα χρόνια πριν βέβαια αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις, να νοιώθεις πόνο. Καταλάβαμε γιατί εκείνο το καιρό έβγαλαν το st anger...


Έχω πει ότι πρέπει να γράψω πράγμα ιστορικής φάσης...Γιατί καλά είναι τώρα η sacred bones ή η in the red (που έχει καιρό να με εκπλήξη η αλήθεια είναι) αλλά καλό δεν θα ήταν να γράφαμε κάτι για αυτη τη ρημάδα τη creation πχ? ή τη "μαγική" sarah? έχει πλάκα να γράφεις για το τι θα μπορούσες να γράψεις και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το κάνεις....

ήρθαν και οι james ρε γαμώτο...τους έχασα! κάπου διάβασα ότι θεωρούν πως εδω φέτος έζησαν τη καλύτερη συναυλία της ζωής τους...μαλάκα μου, σα να είσαι από την κρήτη και να λες πως η καλύτερη ρακί που έχεις δοκιμάσει ήταν από την λιβαδειά!!!
περιμένω puressence για να νοιώσω πως τελικά το καλοκαίρι δεν πήγε χαμένο...


αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα, χωρίς τύψεις, ότι δεν μπορώ να ακούσω Depeche Mode...παρα 2-3 κομμάτια βία...ουφφφφφ έφυγαν οι τύψεις....είμαι ελεύθερος!

αααα, όταν βαριέμαι βαζω ride...


No comments:

Post a Comment