Thursday, June 19, 2014

King Dude, Skull & Dawn, The Love&Suicide Death Club - Death Disco - 17.06.14

Τρίτη βράδυ κατεβαίνοντας στο Death Disco δεν είχα ιδέα για το τι θα παρακολουθήσω. Για την ακρίβεια στο μυαλό μου είχα κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είδα τελικά. Περίμενα κλασικά μια  Death Disco γεμάτη κόσμο, τίγκα hipsteria να περιμένουν να δουν ένα τυπά που λίγοι θα ήξεραν τα κομμάτια και απλά θα γέμιζαν το χώρο, για να τσεκάρουν ακόμα ένα κουτάκι στις μακρυές λίστες...
Ω πόσο λάθος έκανα.

Κάπου στις 10 ξεκίνησε το πρώτο support οι the love suicide death club και κατά τις 11 ανέβηκαν οι skull&dawn οι οποίοι με άφησαν με το στόμα ανοιχτο. Δυνατή μπάντα, επικοινωνιακοί, με κομμάτια που μας ξύπνησαν και ενώ δεν έχω πολύ σχέση με αυτού του τύπου τη μουσική γούσταρα κάθε νότα. Εξαιρετικοί.Ειδικά το πρώτο κομμάτι που έπαιξαν (nasville girl νομίζω το είπαν-θα είναι στο καινούργιο τους δίσκο) ήταν δυναμίτης. 

12 παρά λίγο πήρε την κιθάρα του ο King Dude ή αλλιώς ο TJ Cowgill άναψε τα 3 κεριά διπλά στο μικρόφωνο και για μια ώρα και κάτι μπήκαμε λίγο στο μυαλό του τύπου που έβγαλε το burning daylight ή έγραψε το lucider's the light of the world στο δίσκο που τον ονόμασε love..





Έπαιξε όλα τα κομμάτια που έπρεπε να παίξει όπως spider in her hair, jesus in the courtyard, devil eyes, Lord i am coming home, barbara anna και το lucider's the light of the world όπου ένα μαγαζί τραγουδουσε μαζι του "Tell me what's that light? Lucifer's the light. " 

Και κάπου έφτασε η ώρα να φωνάξει στη σκηνή τους skull & dawn για να παίξουν το Fear is all you know. Δυναμίτης  και μια tomwaitsική παρουσίαση του τραγουδιού.



Ο κόσμος αν και δεν γέμισε ασφυκτικά το DD ήταν όπως έπρεπε να είναι για να ακούσει αυτού του είδους τα τραγούδια. Εξαιρετική βραδιά που τελείωσε στη μια από ένα τυπά που έχει να πει ιστορίες και να τραγουδήσει πράγματα για ένα κόσμο δικό του.


No comments:

Post a Comment