Saturday, December 15, 2012

Έξι: Thee Oh Sees - Putrifiers II



Είναι 36,7 λεπτά που γίνονται 63,4 ή 100,1 ή κτλπ πολύ εύκολα γιατί οι thee oh sees έφτιαξαν ένα δίσκο βασισμένο στην ψυχεδέλεια, στο garage, έχοντας παράλληλα χιλιάδες επιρροές πάνω στο τραπέζι για να διαλέξουμε. Και τι άραγε μπορεί να πει κανείς όταν αυτός τελειώνει με το Wicked Park ενώ εχει ανοίξει με το φουριόζικο και καταπληκτικό Wax Face.
Σε αυτόν το δίσκο οι thee oh sees δείχνουν την μεγάλη γκάμα τους από μελωδίες και ήχους. Πανέμορφα φωνητικά ντύνουν τις πιο ποπ μελωδίες τους και υπάρχουν κομμάτια όπως το so nice που είναι εθιστικά του κερατά. Αργό, βασανιστικό και τρομερά μελωδικό.
Εδώ μέσα μπορεί κάποιος να βρει και τους "εμπορικούς" oh sees με το catchy as fuck Floods New Light στα πιο ελαφριά ακούσματα αλλά και το putrifiers II σε μια πιο σολιντ ροκ έκδοση... Προσωπικά δεν μπόρεσα να αφήσω κανένα τραγούδι που να μην έχω λιώσει (ναι οκ δεν πιάνει το cloud#1 που δεν ξέρω καν γιατί υπάρχει). Ούτε το Will We Be Scared? ούτε το Lupine Dominus που είναι μια μίξη can με electralane και με κιθάρα που θυμίζει CCR!!!








Επτά: Κ. Βήτα - Χρυσαλλίδα
Οκτώ: Ty Segall - Slaughterhouse
Εννιά: Pan Pan - Ένα καλοκαίρι (μετά από 6 καλοκαίρια)
Δέκα:The Gaslamp Killer - Breakthrough
 Έντεκα:Slug Guts - Playin' Time with the Deadbeat
 Δώδεκα: Animal Collective - Centipede HZ
Δεκατρία: King Dude - Burning Daylight
Δεκατέσσερα: Lambchop - Mr. M
Δεκαπέντε: Frank Ocean - Channel Orange
Δεκαέξι: David Byrne&St. Vincent - Love this Giant
Δεκαεπτά: Tindersticks - The something Rain
Δεκαοκτώ: Babu Gury - Pieces
Δεκαεννιά: Madlib - Medecine Show#13
Είκοσι: Tame Impala - Lonerism

No comments:

Post a Comment